inhoud    kalender    koncertberichten    archief    <vibi>    vermont    logos on the road    kolofon

 

Logos on the Road

 

 

Logos Ensemble:

Op donderdag 4 oktober zal het Logos Ensemble vanaf ca. 18u optreden voor Stramien te Antwerpen. Als kwintet brengen Karin De Fleyt (fluit), Mark Maes (piano), Stefaan Smagghe (viool), Godfried-Willem Raes (klarinet en komputer) en Moniek Darge (viool en stem) er 'klassieker' hedendaags en experimenteel werk van diverse komponisten en van eigen hand. Dit gebeurt ter gelegenheid van een plechtige opening van een nieuw pand gelegen aan de Brouwersvliet 2, te 2000 Antwerpen

 

M&M Ensemble:

Vanaf donderdag 25 oktober tot en met zondag 28 oktober trekt het M&M Ensemble met vijf muziekmachines naar "Le Grand Mixe" in Tourcoing. Deze manifestatie grijpt plaats in het kader van Les Chants Mechaniques, een internationaal treffen van klankskulptuurbouwers van over de hele wereld.
Klung, Troms, Harma, Piperola en Vox Humanola zullen er vier dagen lang, telkens van 9u20 tot 17u30 te bewonderen zijn. Naast het gewone publiek zullen er de eerste dagen ook een 20-tal schoolklassen van telkens 30 leerlingen kennis kunnen maken met deze wondere muziekautomaten. Wilt u een toffe uitstap naar onze zuiderburen, dan kunt ook u op deze unieke muziekmanifestatie terecht. Voor meer info en juiste lokatie, graag met ons kontakt opnemen tijdens de kantooruren.
We zien er reeds naar uit u van harte welkom te mogen heten in Tourcoing!



M.D.