index     kalender     koncertberichten     on the road   vonkhoofd 2e ronde   kolofon


Koncertkalender september

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


woensdag 9 september 2009 om 20u

<M&M> - 'Nein!'


09-09-09: de ideale datum om uit te pakken met een koncert dat zowel rond de (muzikale) symboliek van het getal negen als rond de ontkenning en de tegenspraak draait. Niet alleen is Nein een anagram van Nine, beiden klinken ook nagenoeg identiek. Belangrijk aandeel in dit koncert komt van Godfried-Willem Raes, die alweer een nieuw segment uit zijn work-in-progress, <Technofaustus> onthult. Verder ook een korte hommage aan Merce Cunningham en muziek van onder meer Tom Johnson.

 

maandag 14 september 2009 2008 om 20u

Antarctica


De multidisciplinaire improvizatiegroep Antarctica (NL) brengt artiesten uit vier verschillende artistieke disciplines bijeen. Mark Dijkstra, Petra Dubach, Mario van Horrik en Tom Veeger fuzeren performance, beweging, geluid en licht in sessies waarin Onvoorziene Omstandigheden een beslissende rol kunnen spelen.

 

dinsdag 22 september 2009 om 20u

Matthias Koole & Kobe Vancauwenberghe


De gitaristen Matthias Koole en Kobe Van Cauwenberghe zijn geen onbekenden voor wie Logos frekwenteert. Als duo of in groter instrumentaal verband hebben ze hier aan verscheidene projekten meegewerkt, al dan niet met elektronika. In dit koncert gaan ze voor zuiver instrumentale New Complexity versus improvizatie: met twee gitaren en harp wordt werk van Stefano Scodanibbio en Nico Sall vertolkt.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro