index     kalender     koncertberichten     logos on the road     kolofon

Koncertkalender april

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


woensdag 1 april 2009 2008 om 20u

<M&M> - 'Jokes'


Humor is menselijk, en onze machines zijn dat eigenlijk ook, wegens gebouwd door mensen. Op dit koncert laten ze de grapjurk in zich naar boven komen. Bijgestaan door een elektrisch gitarist (die een probleem heeft met de stroomtoevoer), een verteller en een pan verse popkorn zorgen zij voor een ideale kennismaking met het unieke Logos robotorkest. (In samenwerking met KriKri).

 

donderdag 2 april 2009 om 20u

Isabeella Beumer - 'Zero Limit'


Het is zover: we kunnen met gepaste trots aankondigen dat Isabeella Beumer weer bij ons over de vloer komt. Deze zangeres, klankartieste, actrice en undergroundkabaretière is bekend (in zekere zin ook berucht) voor haar spektakulaire stemakrobatie. In het voorprogramma zien we de canadese angela rawlings aan het werk. (In samenwerking met KriKri).

 

dinsdag 14 april 2009 om 20u

Larry Polansky & ZWERM - 'The World's Longest Melody'


Vier elektrische gitaren, harp en perkussie: met deze bezetting brengt ZWERM, een ensemble van vier jonge gitaristen een koncert met muziek van de New Yorker Larry Polansky. ZWERM staat in The World's Longest Melody garant voor een geslaagde kombinatie van populair - geïmproviseerde muziek en hedendaags 'gekomponeerd' werk.

 

donderdag 23 april april 2009 om 20u

Eindprojekt Jasper Braet


Het centrale idee achter het eindprojekt van gitarist - programmeur Jasper Braet is het herrealiseren en adapteren van de elektronika bij elektroakoestische muziek waarvan de originele komponenten moeilijk of niet meer te verkrijgen zijn. Dit wordt een koncert met een hoog DIYgehalte, en met muziek van onder meer Karlheinz Stockhausen en Christian Morales Ossio.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro