index   kalender   koncertberichten   on the road   kolofon  


Koncertkalender juli - augustus

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


maandag 4 juli 2011 om 20u

Musicians from SoundSCAPE

Musicians from SoundSCAPE (USA) bestaat uit Aiyun Huang (perkussie), Tony Arnold (stem) en Thomas Rosenkranz (piano). Ze grasduinen door het grillige, gedurfde repertoire uit de tweede helft van de 20ste eeuw en illustreren dit met werk van onder meer Somei Satoh, Mark Applebaum en George Aperghis.
donderdag 7 juli 2011 om 20u

Windspiel Duo – GETMOVE

Windspiel Duo, da's een samenwerking tussen akkordeoniste Eva Zöllner (Logos Award-houder in 2009) en blokfluitiste Verena Wüsthoff. Met GETMOVE bieden zij u een gründlich gesofistikeerd programma, waarin u op de nieuwste vondsten binnen de hedendaagse akkordeon- en blokfluitmuziek wordt getrakteerd. Op het menu: muziek van Keiko Harada, Arturo Fuentes en Beat Gysin. Niet te missen.
woensdag 20 & donderdag 21 juli 2011 om 20u

<M&M> NaMuDa

NaMuDa, voluit Naked Music Dance is een muziekteatraal danskoncept ontworpen door dr. Godfried-Willem Raes. In samenwerking met naakte danserperformers gaat de komponist aan de slag om in real time klank te genereren, en dit met het zelfgebouwde robotorkest. Wellicht het meest teatrale en vooral interaktieve <M&M>-koncert van het jaar wordt dit, een welgekomen adempauze binnen de Gentse Feesten-hektiek.
donderdag 25 augustus 2011 om 20u

<M&M> Carnevale Alla Fiorentina

De robots vieren karnaval met opzwepende Florentijnse renaissancemuziek. We zetten de zomerse Oude Muziek-traditie verder met een bloemrijke lezing uit deze tijdsperiode. Musici Marcel Ketels (blokfluiten), Dirk Moelants (gamba) en Ludwig van Gijsegem (zang) spelen mee in arrangementen van Xavier Verhelst.

 Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician's Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro