Logos Robotorkest

Woensdag 17 juni 2015 - 20h00

Logos Tetraeder, Bomastraat 24-26-28, 9000 GENT

Dansen

Muziek en dans, beslist een logische kombinatie. Zeker wanneer beide naadloos in elkaar overvloeien. Als pioniers in de technologie van de automatische bewegingsherkenning is Logos dan ook de plaats bij uitstek om dit waar te maken. Het hele robotorkest kan niet alleen een breed repertoire aan van dansbare en gedanste muziek maar kan dat bovendien ook op een volkomen interaktieve wijze. Voor dit programma putten we dan ook uit ons uitgebreid tango en milonga repertoire en verkennen we alweer nieuwe dansante mogelijkheden inzake interaktief bewegingsteater. Daarbij komt zelfs een mootje afrikaanse dans kijken.
Met o.a.: Zam Martino Ebale, Emilie De Vlam, Dominica Eyckmans, Moniek Darge, Godfried-Willem Raes, Xavier Verhelst, Lara Van Wynsberghe, Mattias Parent, Kristof Lauwers

2015_06

meer informatie over het robotorkest

Albanova

Zondag 28 juni 2015 - doorlopend

Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6, 3740 BILZEN

PVC-installatie

Het eigenzinnige festival Albanova slaat bruggen tussen heden en verleden. Tijdens deze bruisende dag ontdek je talloze muzikale experimenten in alle hoekjes van de prachtige landcommanderij Alden Biesen.
Deze festivaleditie staan ontmoetingsplaatsen voor kunstenaars centraal. De koffiehuizen in het 17de-eeuwse Engeland, de Parijse salons in de 18de en 19de eeuw, de Schubertiades of de Middeleeuwse 'scuole' of 'ecoles' veroveren allemaal hun plaatsje in het programma.
Ook hedendaagse ontmoetingsplaatsen komen aan bod. De nieuwe installatie die Stichting Logos voor Albanova creŽerde daagt mensen uit om samen muziek te maken. De installatie is vrijwel volledig opgebouwd uit PVC.
Ontdek de bevreemdende klanken, maar laat je bovenal verleiden om zelf mee te spelen!

meer informatie over Albanova

Logos Robotorkest

Dinsdag, woensdag, donderdag 21, 22, 23 juli 2015 - 20h00

Logos Tetraeder, Bomastraat 24-26-28, 9000 GENT

Dansers, performers en muzikanten: Dominica Eyckmans, Emilie De Vlam, Xavier Verhelst en Kristof Lauwers, o.l.v. Godfried-Willem Raes.

2015_07
meer informatie over het robotorkest

Logos Robotorkest

Donderdag 13 augustus 2015 - 20h00

Logos Tetraeder, Bomastraat 24-26-28, 9000 GENT

Dansers, performers en muzikanten: Godfried-Willem Raes.

meer informatie over het robotorkest

The Logos Tetrahedron concert hall is at Bomastraat 26-28 in Ghent. Our office entrance in the Kongostraat is closed on the evening of a concert. The box office at Bomastraat opens half an hour before every concert. Tickets: 10.00 € and 6.00 € reduction.

Subscriptions to all concerts at Logos for a full year, starting at the date of payment, can be obtained for 150 Euro. No credit cards.


De Logos Tetraeder en de Logos Loods zijn uitsluitend bereikbaar via de ingang gelegen in de Bomastraat 24-26-28 in Gent Wie zich voor koncerten op ons kantooradres zou aanbieden zullen we helaas aan die kant van het gebouw niet kunnen binnenlaten. De toegangsprijs is 10€ en 6 € reduktieprijs.

Op elk ogenblik kunt U met groot voordeel een abonnement nemen op alle koncerten bij Stichting Logos, en dat zijn er heus heel wat! Voor een heel jaar -volle 12 maanden dus- betaalt U niet meer dan 150 €. 

For all reservations Or call us: +32 09 223 80 89